Navigation
Training/Instructie

NIEUW!!! LIVE online training met behulp van twee telefoons en een assistent persoon is nu mogelijk! :)


  • Wedstrijdvoorbereiding, 
  • Duitse systeem - Scala van de africhting, 
  • Beginners/Gevorderden.

 VH dressuurinstructie is een zelfstandig activiteit die van 2009 bestaat. Het bied dressuurlessen en training van paarden van B tot/met Lichte Tour niveau.

Dressuurlessen worden gegeven aan personen die hun rijvaardigheden willen verbeteren. Van beginners tot professionals, iedereen is welkom.

   Liefde en respect voor de dieren, discipline, verantwoordelijkheid en concentratie zijn vereist. De trainer komt voor elke les naar de stal waar het paard van de leerling verblijft. De eerste afspraak begint met het bespreken van de opleidingsmethoden en de eerdere ervaringen van paard en ruiter. Als er een gemeenschappelijke grond is voor een goede samenwerking, kan de eerste les plaatsvinden. De activiteit is gevestigd in Zoelmond, Gelderland en is beschikbaar op locatie, maar ook voor heel Nederland via de LIVE online training.

Prijzen op locatie:

   1 les voor 1 een persoon - 55 € 
   1 les voor 2 personen - 70 € 
   1 half les 40 min. voor 1 persoon - 40 

Prijzen LIVE online training:

   1 les 40 min. voor 1 persoon - 30 


Training van dressuurpaarden wordt aangeboden voor alle soorten paarden op verschillende niveaus - van jonge paarden tot Grand Prix paarden.

   Goede gezondheid van de dieren evenals de normale levens- en arbeidsomstandigheden zijn vereist. De ruiter komt voor elke training naar de stal waar het paard verblijft. Het doel is het verhogen van het vermogen van het paard om om te gaan met het geleidelijk toenemende niveau van fysieke en psychologische betrokkenheid. Het belangrijkste is het behoud van de goede gezondheid en psychologische toestand van het dier. Alle andere doelen worden bereikt door het creëren van het gevoel van verantwoordelijkheid voor zijn eigen taken. Bij de eerste afspraak worden het doel van de opleiding, de methoden en de verwachte resultaten besproken. Het paard moet gereden worden, zodat de trainer zijn capaciteiten kan vergelijken met de verwachtingen van de eigenaar. Als er een gemeenschappelijke basis is voor een goede samenwerking, kan de training beginnen.

Prijzen:
   Rijden - 40 € per keer
    Overeenkomsten zijn mogelijk als het paard bestemd is voor sport en de trainer het paard zelf op wedstrijd zal presenteren.

News


Another Menu